P/T10

2011 syntyneet

Joukkue koostuu pääsääntöisesti lammilaisista aktiivisista nuorista pelaajista, joilla halua kehittyä jalkapallon pelaajina. Joukkueessa tällä hetkellä 12 pelaajaa. Joukkue on jaettu kahteen ryhmään/ joukkueeseen sisäisesti: PT9 valkoinen sekä PT9 punainen joukkue.

Pelit PT9 sarjassa ovat 5v5-pelejä, jotka pelataan turnausmuotoisesti. Päädyimme kokoamaan kaksi joukkuetta yhden joukkueen sijaan, sillä näin pystymme peluuttamaan jokaista pelaajaa huomattavasti enemmän. Tämä lisää pelaajien intoa harjoitella ja pelata, sillä peliaikaa on enemmän, kuin jos pelaisimme vain yhdellä joukkueella. Harjoituksissa joukkueet ovat yhtä ja harjoittelevat samoja asioita.

Kulunut kausi on sujunut molemmilta joukkueilta hyvin. Harjoituksiin osallistuminen on ollut hyvää ja aktiivista. Sekä punainen että valkoinen joukkue osallistui elokuussa 2020 Lahdessa järjestettyyn Mastocup- turnaukseen, josta valkoiselle joukkueelle kertyi saldoksi kolme tappiota ja yksi voitto sekä punaiselle joukkueelle sen sijaan kaksi tappiota ja kaksi voittoa.

PT9 sarjan pelit ovat turnausmuotoisia, jolloin turnauspäivänä pelejä on joukkueista riippuen 3-4, joissa peliaika on 1 x 20 min. PT9 Valkoinen pelaa Läntistä lohkoa ykkössarjassa, jossa kauden ollessa vielä kesken, pelejä on kertynyt 20. Näistä peleistä saldoksi on kertynyt 20 voittoa. Vaikka voittoja on kertynyt, niin silti löytyy vielä harjoiteltavia asioita. PT9 Punainen joukkue pelaa Läntisen lohkon kakkossarjassa. Heillä kauden ollessa vielä kesken, pelejä on kertynyt 15, joista 13 päättynyt voittoon, yksi tappio sekä yksi tasapeli.Valmentaja Tomi Pöystilä - tomi.poystila(at)gmail.com - 050 533 2896 (punainen)

Valmentaja Janne Rantanen - j.rantanen1(at)gmail.com - 040 559 7683 (valkoinen)

Joukkueenjohtaja Janne Santalahti - janne.santalahti(at)phhyky.fi - 050 350 4496 (valkoinen)

Joukkueenjohtaja Iina Vilén - vilen.iina(at)gmail.com - 040 7196 493 (punainen)


Palloliiton sivut - Länsi P9 Ykkönen - LaVe

Palloliiton sivut - Länsi P9 Kakkonen - LaVe

Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta