P/T 12

2009-10 syntyneet

PT11 (2009-synt.) on pelannut tällä kaudella Suomen Palloliiton Läntisen alueen P11 Kakkonen sarjaa. PT11 pelaa viimeistä kautta Palloliiton leikkimaailman sääntöjen mukaan. Ensi kauteen lähdettäessä olemme siis uuden edessä, kun siirrytään isommalle kentälle ja yksittäisiin otteluihin. Pelimuoto jatkuu 8v8.


Tämän kauden pelit ovat sujuneet kokeneelta joukkueelta mallikkaasti omassa sarjassa. Pelit ovat kuitenkin paljon tiukempia ja vähämaalisempia kuin aiempina vuosina, joten treenaamista tarvitaan koko ajan, että taidot pysyvät yllä ja kehittyvät. Tällä kaudella turnausmatkat ovat pysyneet maltillisina kauimmaisen turnauksen ollessa Tammelassa. Toivottavasti myös ensi vuonna löytyy lähialueilta sarjan verran joukkueita, jotta pelimatkat pysyvät kohtuullisina.


Joukkue jatkaa talvikaudella yhdellä sisävuorolla. Ulkokentille palaamme jälleen ensi vuoden huhti-toukokuussa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen!


Vastuuvalmentaja Harri Majuri- majuri.harri(at)gmail.com - 050 407 6262

Joukkueenjohtaja Eveliina Tiilola - eveliina.ikonen(at)gmail.com - 040 743 0691Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta.