P/T 15

2007-09 syntyneet

LaVe PT15 lähtee kauteen 2023 uudistuneen valmennuksen saattelemana. Päävastuussa valmennuksesta ovat LaVen Miesten peleissä hyviä näyttöjä antaneet Miikka Häkkinen ja Santtu Pyhälä sekä jo viime kaudesta tuttu Saara Sulanen. LaVen lisäksi Saaraa nähdään myös JanPan Naisten peleissä.

Talvikausi treenaillaan futsalin parissa ja kevään myötä käydään Hämeenlinnassa sisätekonurmella nappiksia testaamassa ennen kun päästään treenaamaan Lammin nurmelle. Joukkue pelaa Palloliiton Läntisen alueen P15/Kolmosen sarjaa eli siirrymme ison kentän peleihin. Joukkueen pelaajat ovat 2009-2007 -syntyneitä.
Joukkueen pelaajamäärä on tällä hetkellä +-16, joten vielä kaivataan muutamia pelaajia lisää. Näillä ikäluokilla osuu kesään ripari- ja isoshommia, tästä johtuen kyllä mukaan mahtuu.

Taustahommat hoituu joukkueenjohtaja Suvi Kuusiston, joukkueenjohtaja/apuvalmentaja Kimmo Kopran, apuvalmentaja Kati Koskisen, huoltajien Katja Balakinin sekä Eija Koskuen voimin.

Lisäksi suunnitteilla on viime vuoden tapaan kaksipäiväinen turnausreissu elokuussa Jyväskylään yhdellä tai kahdella joukkueella (siellä uutena myös B-nuorten ikäluokka !)
Yhteistyötä tehdään saumattomasti muiden LaVe:n joukkueiden kanssa; mm. vanhemmilla pojilla treenejä on miesten kanssa ja tytöistä osalla aktiivisuus on johdattanut yhteistyöseura HJS:ään. Näillä tavoin vahvistetaan pelaajapolkua ja vastataan yksilöiden toiveisiin.Lisätietoja:

Valmentaja Saara Sulanen - 0400 969 766

Valmentaja Miikka Häkkinen

Valmentaja Santtu Pyhälä

Joukkueenjohtaja Kimmo Kopra - kimmo.kopra1(at)gmail.com - 040 7076582

Joukkueenjohtaja Suvi Kuusisto - stkuusisto(at)gmail.com - 040 534 7182

Tyttöjen jalkapallon yhteyshenkilö Kati Koskinen - 050-5242657