P/T8

2013 syntyneet

LaVen nuorin joukkue muodostuu 7-vuotiaista tytöistä ja pojista. Mukaan saatiin lisäksi kaksi yli-ikäistä vahvistamaan joukkuetta kauden puolivälissä, jotta turnauksissa olisi varmasti tarvittava määrä pelaajia mukana. Joukkue on pieni, mutta sitäkin yhtenäisempi ja sitoutunut. Kauden teemana on ollut peli-ilon ja kaverin tsemppaamisen lisäksi myös tutustua lavelaiseen jalkapallokulttuuriin ja lajiharjoitteluun. Kivaa on ollut pelaajilla ja valmentajilla niin harjoituksissa kuin peleissäkin.

Olemme harjoitelleet yhdessä Laven PT8 joukkueen kanssa ja se onkin kasvattanut pelaajia kovasti. Joukkue pelaa läntisen alueen ykköstä B1 - lohkossa, jossa ottelut pelataan turnausmuotoisina. Osallistumme tällä kaudella seitsemään turnaukseen ja jokaisessa turnauksessa on neljä ottelua.

Pelit ovat sujuneet hyvin tasaisesti tässä lohkossa. Jokaiselle joukkueelle on tullut tasaisesti tappioita, tasapelejä ja voittoja. Talvikaudella tulemme harjoittelemaan futsalia Hakkalan liikuntahallissa yhdessä Laven PT8 -joukkueen kanssa torstaisin 18.30-20.00. Mukaan mahtuu lisää innokkaita tyttöjä ja poikia. Uudet pelaajat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan!


Valmentaja Kari-Pekka Lampinen - lennart.lampinen(at)gmail.com - 040 1639 478

Valmentaja Henri Hilander - henri.hilander(at)lammin.fi - 050 4312 001

Valmentaja/joukkueenjohtaja Jussi Viitanen - jussiv84(at)gmail.com - 050 3739 755Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta.