P/T9

2012 syntyneet

PT8 -joukkue kokoontui ensimmäistä kertaa täksi vuodeksi. Olemme harjoitelleet pääasiassa PT7 kanssa ja muutama pelaaja on meiltä mennyt paikkaamaan nuoremman joukkueen pelaajavajausta. Yhteistyö on toiminut myös toiseen suuntaan eli olemme lainanneet myös PT7:lta pelaajia. PT8 aloitti harjoittelut kesäkuun alussa, jo heti 10.6. päästiin pelailemaan Untulaan kotiturnaukseen. Ensimmäinen turnaus meni vielä opetellessa, mutta siitä asti on parannettu turnausten edetessä. Poislukien viimeisin turnaus. Voitettu on 3 peliä, 4 peliä on pelattu tasan ja loput 8 on hävitty.

Treeneissä ja turnauksissa on ollut todella rento ja hauska tunnelma. Lisäksi pelaajilla on huomattavasti kehittynyt pallonhallintataidot, potkaiseminen ja kehon koordinaatio. Vielä on kaksi turnausta jäljellä ja mahdollisesti osallistutaan myös yhteen ylimääräiseen turnaukseen. LaVe PT8 lähtee myös futsal-sarjaan pelaamaan yhdessä PT7 kanssa.


Joukkueeseen mahtuu aina lisää pelaajia!


Valmentaja/joukkueenjohtaja Marko Lindholm - marko.lindholm2(at)gmail.com - 050 570 0525

Valmentaja Kari-Matti Penttilä - karimatti.penttila(at)gmail.com - 040 708 2386Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta.