T 15
Ilon kautta joka pallosta taistellen!

Tyttöenergiaa futiskentällä


Tänä vuonna LaVen T15 ikäryhmän treeneissä on käynyt kauden aikana n. 15 tyttöä harjoittelemassa, 07-03 ikähaarukalla. Kuluvalle kaudelle ei toteutunut tytöille pienen kentän sarjaa, johon tämä pelaajamäärä olisi riittävä joten olemme keskittyneet taidon ja fysiikan harjoitteluun sekä ohjanneet tyttöjä peleihin eri joukkueisiin. 07-syntyneet ovat pelanneet seuramme PT13 joukkueessa, 06-03 -syntyneistä tytöistä osa pelaa yhteistyöseuramme HJS:n C- ja B-tyttöjen joukkueiden mukana. Samoin 04-03 -tytöt treenaavat lisäksi seuran naisten joukkueessa. 

Teemme myös treeniyhteistyötä Laven PT13 kanssa, jolloin saamme hyviä pelillisiä harjoituksia. Treenit ti Turvalla klo 18.30-20 ja su Untulassa klo 17.30-19. Talvikaudella treenamme futsalia Hakkalan hallissa.

Tyttöjoukkueen vahvuutena on erityisesti taito toimia eri-ikäisten ja tasoisten pelaajien kesken ja ottaa vastaan uudet pelaajat joukkueeseen. Tähän kiinnitämme myös erityistä huomiota valmennuksessa ja joukkueenjohdossa! Tavoitteenamme jokaisella pelaajalla on kehittyä omalla tasollaan aina paremmaksi, joukkueelle pelaten ja harrastuksesta nauttien. Tervetuloa uudet ja vanhat harrastajat pelaamaan joukkueeseen, ota yhteyttä tai tule suoraan kentän laidalle tutustumaan!


Joukkueenjohtaja T15

Kati Koskinen 

050-5242657