T 15

Ilon kautta joka pallosta taistellen!

Tyttöenergiaa futiskentällä


Kaudella 2021 T15-tytöt harjoittevat muiden joukkueiden kanssa, pääosin P/T14 joukkueessa, jonka kanssa on treenattukin jo edellinen kausi ja osa tytöistä on myös pelannut tässä joukkueessa. (Tytöt voivat pelata Palloliiton poikien sarjoihin ilmoitetuissa joukkueissa 17 v . asti). P/T14 joukkueessa vastuuvalmentajana toimii Juha Tamsi. Lisätietoa P/T14 joukkueen sivuilta.

Toinen treeniryhmä tytöille on LaVe Naisten/B-tyttöjen joukkue, jonka kanssa olemme treenanneet myös edellisinä kausina osittain. Tästä porukasta voit lukea lisää joukkueen omilta sivuilta. (Lave Naiset/B-tytöt osallistuvat tänä vuonna Naiset 8v8-sarjaan.)

T15-sarjaan emme tälle vuodelle saaneet omaa joukkuetta kasaan, liian vähäisen määrän ja pelaajien laajan ikähaarukan takia (07-04 synt.). Osa tytöistä harjoittelee ja pelaa myös HJS:n B-ja C-tytöissä, tähän toimintaan meillä on yhteistyösopimus HJS:n ja LaVen välillä, jonka avulla kiinnostuneet pelaajat voivat halutessaan matalalla kynnyksellä ja kustannuksella köydä esim lisätreeneissä HJS:ssä tai osallistua peleihin.

Aikuinen: jos olet kiinnostunut valmentamaaan ja käynnistämään uutta tyttöjen treeniryhmää, ole yhteydessä.


Lisätietoja kaikista tyttöjen/naisten joukkueiden asioista:


Tyttöjen ja naisten jalkapallon yhteyshenkilö

Kati Koskinen 

050-5242657