POP-Tyttöpallokoulu

14.6.-16.8.2020 Turvan kentällä su klo 15-16

Kesäkausi 2020 on päättynyt 16.8. - kiitos kaikille osallistuneille!


Tyttöjen pallokoulu 9-12-vuotiaille tytöille (2011-2008-syntyneet) alkaa 14.6. Turvan kentällä. Harjoituspäivä Turvalla on ennen POP-futiskoulua sunnuntaisin klo 15-16. Kausi päättyy yhdessä POP-futiskoulun kanssa 16.8. Pallokoulu järjestetään yhteistyössä Lammin Paikallisosuuspankin kanssa.

Tavoitteena on tutustua lajin saloihin ja treenata pelaamista kehittäen omia taitoja. Kaikille tässä ryhmässä kävijöille tarjotaan myös mahdollisuus osallistua Laven sarjoissa pelaavien P/T- yhdistelmäjoukkueiden harkkoihin ja peleihin. Yhdistelmäjoukkueiden toimintaan osallistuvan pelaajan maksuissa huomioidaan pallokoulun maksu vähentävänä.

Ohjaajina toimivat Lammin Vedon tyttö- ja naisten joukkueiden pelaajat.

Pelaajapolku kulkee pallokoulusta yhdistelmäjoukkueisiin omaan ikäryhmään tai tyttöjä ollessa n. 15 tai enemmän kahdesta peräkkäisestä ikävuodesta, voidaan muodostaa uusi tyttöjoukkue sarjapeleihin pelaamaan vuodelle 2021. Joukkueen muodostamisen edellytys on kaksi valmentajaa sekä joukkueenjohtaja. Roolit täytetään vanhemmista tai muuten kiinnostuneista.

Osallistumismaksu on 40 € / lapsi (sis. harkkapaita). Pallokoulu ei vakuuta lapsia, joten lapsilla on oltava oma vakuutus tapaturmien varalle!

Kentälle mukaan nappikset tai lenkkarit, mukavat urheiluun sopivat vaatteet ja oma juomapullo.

Ilmoittaudu mukaan: Ilmoittautumislomake

Lisätiedot: Kati Koskinen 050 524 2657 tai lamminveto(at)lamminveto.fi