Yhteystietolomake

Joukkueen pelaajan tiedot seuran rekisteriin

Junioripelaajan yhteystiedot

Ole hyvä ja jätä pelaajan tiedot tässä.


P/T7-9, P/T10, P/T11, P/T12, P/T13 ja P/T15 ovat kesäkauden 2024 joukkueita. P/T-joukkueet pelaavat poikien sarjoissa.

LaVe/FC Vilkkilä on 2001-2007 -syntyneiden harrasteryhmä, joka osallistuu yksittäisiin harrasteturnauksiin.

Täysi-ikäiset täyttävät huoltajan tietokenttin omat tietonsa (FC Vilkkilä). Jos listalta ei löydy juuri sinun ikäryhmääsi, pääset pelaamaan lähimpään vanhempien tai nuorempien ikäryhmän joukkueeseen oman toiveesi ja taitotasosi mukaan.

Harjoitusajat

Joukkueet muodostuvat, kun pelaajia on vähintään 10 ja kun vanhemmista saadaan joukkueelle valmentaja ja joukkueenjohtaja. Joukkueita ja ryhmiä voidaan yhdistellä tarvittaessa.

Jos on epävarmaa mihin joukkueeseen pitäisi ilmoittautua, voit kysyä esim. seuran puheenjohtajalta Kati Koskiselta.

Seuran yhteystiedot


Jäsen- ja kausimaksun lisäksi sarjassa pelaavan pelaajan pitää hankkia Palloliiton lisenssi, mikä oikeuttaa pelaamaan virallisissa otteluissa. Sen saa ostettua Palloliiton sivuilta: https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset

Seura ei vakuuta jäseniään. Pelaajalla pitää olla oma voimassa oleva vakuutus.

Lomakkeen pakolliset kentät ovat korostettuja.

Jos otat lisenssin yhteydessä vakuutuksen laita vakuutusnumeron kohdalle PalloID ja sen numero. Jos tällä hetkellä ei ole voimassa olevaa kilpailutoiminnan kattavaa vakuutusta ja olet hankkimassa sellaista, laita vakuutusnumeron kohdalle "vakuutus puuttuu" ja laita lisätietokenttään millaista vakuutusta olet hankkimassa. Päivitä yhteystietosi tai ole yhteydessä joukkueenjohtajaan kun saat hankittua vakuutuksen.


Rekisterin pitäjä
Lammin Veto Ry

Rekisterin pitäjän edustaja
Kati Koskinen - puheenjohtaja(at)lamminveto.fi

Rekisterin nimi
Lammin Veto Ry:n jäsenrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Yhdistyslain 11 §:ssä tarkoitettu jäsenluettelo yhdistyksen jäsenistä. Lammin Veto Ry:n jäsenrekisteriä käytetään jäsenasioiden hoitoon sekä jäsenmaksuihin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan seuraavat tiedot: Jäsenen nimi ja yhteystiedot, syntymäaika (ei tunnuksen loppuosaa), alaikäisen huoltajien nimet ja yhteystiedot, jäsenten tai heidän huoltajien muut ilmoituskaavakkeeseen antamat tiedot sekä jäsenmaksuihin liittyvät tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennetaan Lammin Veto Ry:n joukkueissa yhteystietokaavakkeiden kautta kerätyt tiedot.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Lammin Veto ry ei säännönmukaisesti luovuta rekisterissä olevia tietoja ulkopuolisille eikä tietoja siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Jäsen voi kieltää tietojen luovuttamisen ottamalla yhteyttä rekisterin pitäjän edustajaan.

Jäsenrekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriin on pääsy yhdistyksen puheenjohtajalla, jäsenrekisterivastaavalla, joukkueenjohtajilla oman joukkeensa tietoihin sekä tarvittaessa taloudenhoitajalla jäsenmaksuasioihin liittyen. Pääsy rekisterin ylläpitoon on suojattu salasanasuojauksella. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Jäsenen tiedot säilytetään jäsenrekisterissä niin kauan kun henkilö on seuran jäsenenä, tietoja päivitetään jäsenen niitä ilmoittaessa. Rekisteritiedot poistetaan jäsenen erotessa.