Seuratoiminta

Rakkaudesta lajiin

Seuratoiminta

Toimintaamme ohjaava tavoite on luoda kaikille halukkaille jalkapallon harrastajille mahdollisuus päästä jalkapallon kilpailu- ja harrastustoimintaan mukaan. Kustannukset pyrimme pitämään mahdollisimman alhaalla, jotta joka henkilöllä ja perheellä on mahdollisuus liittyä mukaan.

Lasten ja nuorten kohdalla pääpaino on joukkueurheilun perus periaatteissa, kuten toisen kunnioittaminen, joukkuehenki, kaverin ja itsensä tsemppaaminen, leikkimielisyys ja reilu peli. Iän karttuessa toiminta painottuu enemmän tuloksen tekemiseen ja henkilökohtaisten taitojen sekä urheilullisuuden kehittämiseen. Iästä ja sukupuolesta huolimatta pyrimme tarjoamaan kaikille mahdollisuuden nauttia jalkapallon iloista sekä myös integroimaan ihmisiä seuran taustajoukkoihin, esimerkiksi valmentajiksi ja joukkueenjohtajiksi. Näiden asioiden onnistuessa varmistamme seuramme toiminnan jatkumisen.

Lammin Veto pelaa Suomen Palloliiton läntisen alueen alaisissa sarjoissa. Joka ikäluokassa pyritään pelaamaan virallisia sarjapelejä. Seurassamme noudatetaan Suomen Palloliiton "Fair Play" -sääntöjä, eli Reilun Pelin periaatteita. Näitä ovat muun muassa "kaikki pelaa" -ajattelumalli sekä terveiden elämäntapojen noudattaminen.

Jalkapallo on lajina erittäin tehokasta ja mielekästä urheilua, sekä oiva portti uusiin sosiaalisiin ympyröihin. Joukkueesta löytää paljon kavereita ja toimihenkilönä pääsee toteuttamaan omia kutsumuksiaan monella tapaa. Toimintaamme liittymiseen on erittäin matala kynnys - jokainen halukas on tervetullut, halusit sitten pelata, valmentaa, tuomaroida tai mitä vaan. Sivuiltamme löytyy yhteyshenkilöitä jotka auttavat asiassa, tai sitten voi tulla ihan kentän laidalle katselemaan ja nykimään hihasta.

Jalkapallon pitää olla meidän mielestämme hauskaa, ja yleisön edessä pelaaminen on osa lajin viehätystä. Siksi kannustammekin kaikkia tulemaan peleihimme, muun muassa tiedottamalla niistä paikallismediassa sekä internetissä ja somessa. Pyrimme ottamaan peleissämme katsojat huomioon pitämällä katsomot kunnossa ja kioskin ajan tasalla.

Lammin Veto on pienen ja perinteisen seura- ja talkootoiminnan perikuva, jonka tarina on pysynyt pitkänä ja hyvinvoivana eritoten yhden asian ansiosta - rakkaudesta lajiin.