P/T 13
2007-08 syntyneet

LaVen P/T13 joukkueessa juoksuvauhti on taatusti nopeampi ja potku kovempi kuin huoltojoukoilla ja pallosilmä on kehittynyt harjoittelun myötä. P/T13 eli 2007-08 syntyneiden joukkue täydentyy -06 ikäisillä pelureilla sopivaksi kokonaisuudeksi. Kesäkaudella nautitaan lajin saloista viheriöillä treenaten ja sarjassa taistellen, keväästä syksyyn asti. 

Iloista futista pääsee jatkamaan talvikauden aikana viikottaisella futsalvuorolla sekä turnausreissuilla. Talvisen harjoittelun myötä pallo kulkee terävästi taas tulevana kesänä nurmikentillä. Tervetuloa mukaan!


Sarjassa pelaavien ryhmä on tällä hetkellä täysi, ainakin kevätkauden osalta. Harrasteryhmään mahtuu mukaan ja sitä kautta on hyvä päästä tutustumaan futiksen hienouksiin.


Lisätietoja:

Valmentaja Juha Tamsi - juhatamsi(at)gmail.com - 050 5768002

Valmentaja Harri Majuri - majuri.harri(at)gmail.com - 050 407 6262

Joukkueenjohtaja Kimmo Kopra - kimmo.kopra1(at)gmail.com - 040 587 3297

Joukkueenjohtaja Suvi Kuusisto - stkuusisto(at)gmail.com - 040 534 7182


Palloliiton sivut - LaVe P12

Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta


PT12:n kesäkauden pelaavassa joukkueessa ja kesän 2019 treeneissä ahersi kiitettävästi noin 25 futaajaa. Kausi alkoi huhtikuun puolella heti lumien sulamisen jälkeen pölisevällä Konnarin hiekkakentällä ja päättyi syyskuun viimeisenä viikonloppuna liejuisilla nurmilla, pelejä kertyi viikottain yhteensä 20 ympäri maakuntaa Forssasta Mouhijärvelle. Alkukausi P12 Ykkösessä alkoi sujumaan kesän edetessä ja sen johdosta nousimme ylempään Ykkösen jatkosarjaan syksyn osuudelle. Siellä vastus olikin jo kovempi ja loppusijoitus sarjassa oli viides, mikä ei ollut hullumpi suoritus.

Kehityskaari oli hyvin havaittavissa kauden mittaan, suunnitelmallinen valmennus tuotti tulosta ja joukkue hitsaantui yhteen kesän aikana. Loistavia yksilösuorituksia nähtiin, mutta ennen kaikkea joukkuepelaaminen on nostanut tasoa edellisestä kaudesta. Mainittakoon myös, että kymmenen kotipelin järjestäminen Untulassa oli hieno rutistus joukkueen taustajoukoille. Osa joukkueesta on mukana talvikaudella futsalin sarjapeleissä P14 Kakkosessa, ensimmäistä kertaa LaVen juniorijoukkueena mukana tässä vauhdikkaassa hallisarjassa. Kuitenkin odotamme porukalla jo ensi kesän vihreitä nurmia innolla.Kuvia kauden 2019 päättäjäisistä