Papat
KKI-45 - kunnossa kaiken ikää

Papat pelaavat tänäkin vuonna Tampereen piirin KKI-45 Kakkosen sarjassa. Pelisysteemi muuttui tälle kaudelle yhdentoista joukkueen sarjaksi, jossa pelataan vain yksinkertainen sarja. Tämä tietää sitä, että pappojen silkinpehmeää kosketusta palloon ja Untulan nurmeen pääsee katselemaan vain viiden kotipelin ajan. Ikääntyvä joukkueemme sai täksi kaudeksi mukaan pari nuorempaa pappaa, joiden uskottaan tuovan uutta virtaa ainakin vaihtopenkille.

Talviharjoitus- ja massakausi on joukkueelta mennyt yli odotusten. Läpi talven ovat innokkaimmat pelaajat käyneet viikoittain potkimassa futsalia Hakkalan salissa. Tyrät ovat rytkyneet ja hikeä on vuodatettu, kun joukkueemme on valmistautunut ensi esiintymiseen Untulan kentällä. Se tapahtuu tiistaina 21.5. klo 18:30, kun vastaamme astuu YIlves Ylöjärveltä. Tervetuloa kentän laidalle katsomaan aitoa jalkapalloa, jossa hidastukset ovat turhia!

Jos olet täyttänyt tai täytät tänä vuonna 45-vuotta ja tunnet pienintäkin innostusta lähteä toimintaan mukaan, niin ota yhteyttä!

Ainoana kriteerinä joukkueeseen pääsyyn on ikä yhdistettynä kykyyn nauraa itselleen!


Joukkueenjohtaja Risto Saarinen - risto.saarinen(at)upm.com - 040 5399942


Palloliiton sivut - LaVe M45

Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta