Papat

Kunnossa kaiken ikää: KKI-45 ja KKI-50

Papat pelaavat tänäkin vuonna Tampereen piirin KKI-45 Kakkosen sarjassa. Pelisysteemi muuttui tälle koronakaudelle yhdeksän joukkueen sarjaksi, jossa pelataan vain yksinkertainen sarja. Tätä kirjoitettaessa on vielä 2 pelikierrosta jäljellä ja olemme sarjataulukossa tasaisessa keskikastissa. Taktiikkataikurimme Kalle on luonut meille kauden kuluessa pelisysteemin, jolla olemme saaneet sarjan kärkijoukkueidenkin pelikirjat sekaisin. Olemme sarjan yksi juoksuvoimaisimmista joukkueista ja siihen luottaen on meillä ollut mahdollisuus siirtyä aktiiviseen karvaustaktiikkaan. Tällä kaudella olemme saaneet puolustuspään kuntoon ja voimme ensi kaudella keskittyä maalintekoon.

Pappajoukkueemme pelaajamäärä on jatkanut tasaista kasvuaan. Tällä hetkellä lisenssin maksaneita pelaajia on 17 kappaletta ikähaarukan ollessa 45-68 vuotta. Pelien jälkeisissä palavereissa onkin tullut ehdotuksia, että saisimme tällä pelaajamäärällä joukkueen myös KKI-50 sarjaan.

Jos olet täyttänyt tai täytät tänä vuonna 45-vuotta ja tunnet pienintäkin innostusta lähteä toimintaan mukaan, niin ota yhteyttä!

Ainoana kriteerinä joukkueeseen pääsyyn on ikä yhdistettynä kykyyn nauraa itselleen!


Joukkueenjohtaja Risto Saarinen - risto.saarinen(at)upm.com - 040 5399942
Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta