40v -juhlaotttelun joukkueet

12.07.2019

Turvalla pelataan neljän joukkueen kesken näytösotteluturnaus lauantaina 13.7. Lammin Vedon 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Tässä esitellään turnaukseen osallistuvat joukkueet.


LaVe Papat

Pappajoukkue on ainoa LaVen joukkueista, jonka kaikki pelaajat ovat syntyneet aikaisemmin kuin LaVen toiminta alkoi. Vanhimmat (muttei kokeneimmat) pelaajat olivat jo täydessä miehen iässä, kun seuran perustaminen oli ajankohtaista. Päästäkseen virallisesti Pappoihin on ikämittarissa oltava koossa 45 vuotta ja se on ollut johtoajatuksena, kun juhlaotteluun on lähdetty rakentamaan joukkuetta. Kevään aikana on pelaaja-valmentajamme Kalle hionut kuviomme ja strategiamme kohdalleen kesän huippuottelua varten. Monet Untulan kentän laidalla Pappojen pelejä katsoneet ovat sanoneet, että maalinteko on joukkueen suurin ongelma. Todellisuudessa maalit on säästetty tätä ottelua varten, sillä tavoitteena ei ole voitto vaan YLIVOIMAINEN VOITTO!

Pelaajat:
1 Saarinen Risto
5 Lukkari Timo
6 Mäkelä Ari
11 Aakkula Markus
12 Peltonen Kim
14 Ansamaa Jari
15 Silokangas Kimmo
17 Metsärinta Marko
18 Santalahti Janne
19 Silokangas Kalle
21 Ranta Pasi
22 Karjalainen Vesa
87 Mäkelä Arto

Sesu All Stars

Lammin vedon kulta-aika alkoi jo vuonna 90, kun Arto Rissanen alkoi valmentaa -79 ja -80 syntyneitä poikia. Näiden kahden vuoden aikana pedattiin nuoriin nälkäisiin pelureihin syvällinen ymmärrys jalkapallosta ja etenkin paitsioansan merkityksestä joukkueen peliin. Tältä pohjalta alkoi Sesun kausi kesällä 92, kun pyysimme häntä valmentajaksi. Ankaran fyysisen ja henkisen valmennuksen karaisemat, tässä vaiheessa jo nuoret teinit, saivat vihdoinkin kaivattua teknistä harjoittelua, kun treeneihin otettiin mukaan pallot, sekä savolaisen valmentajan pääasiassa pomputteluun ja pienpeleihin perustuvat harjoittelumetodit. Tästä nousu jatkui aina kolmoisdivariin asti eikä joukkue ole hävinnyt sitä seuranneille edustusjoukkueille kertaakaan.

Pelaajat:
Juuso Aho
Heikki Aavajärvi
Kari-Matti Penttilä
Juho Järvinen
John Wahlsten
Juha-Tapio Arola
Markus Souru
Pasi Lehtonen
Kari Hakala
Jussi Viitanen
Miksu Saranlinna
Erkka Eerola
Jarkko Koivisto
Jussi Kainulainen
Mika Virtanen
Petri Forsström
Markku Mikkola
Markus Arvaja
Atte Kangas
Ari-Matti Anttonen
Markus Forsström

Valmennus: Sesu
Joukkueenjohtaja: Perttu Ylätalo
Huoltajat: Eero Salmio ja Heikki Arvio


LaVe Naiset

Alkuperäinen tyttöjoukkue noin -84 ja sen jälkeen syntyneistä perustettiin mahdollisesti jo vuonna -94 valmentajinaan Arto Rissanen ja Timo "Tissu" Ollikka. Ensimmäisessä turnauksessa Tampereella muistellaan tulleen pataan reippaasti joka pelissä. Meno ei siitä juuri muuttunut, mutta koko ajan fokus olikin pitkälti hauskanpidossa. Huippukausi ajoittui Salmion Eeron ja Tulosen Juhan apinanhäkkivalmennuksen aikoihin ja tällöin saatiin monia hämmästelyjä, että onko kyseessä todella sama joukkue kuin aiemmin.

Toinen osa lauantain juhlaotteluun kootusta naisjoukkueesta (-94 ja -95 syntyneet) lähti käyntiin noin 2003. C-tyttöinä joukkue voitti Tampereen piirinmestaruuden! Vuosien kuluessa joukkueeseen tuli myös nuorempia mukaan ja lopulta pelaajista ollessa pulaa, LaVen tyttöjoukkueet yhdistettiin ja siirryttiin naisten 7v7-sarjaan. Vuonna 2014 joukkue voitti taas piirinmestaruuden! Huipulla oli hyvä lopettaa, vuoden 2015 jälkeen näistä lauantaina kentälle astelevista ei monikaan ole jalkapalloa pelannut.

Kolmanneksi tähän joukkueeseen lisätään vielä tuoreita jalkoja eli lavelaisia -03 ikäluokasta vahvistuksena edellisiin. Aivan kuten LaVen tyttöjoukkueet on ennenkin koottu!

Lauantaina kentällä saatetaan siis nähdä joko 90-luvun hauskanpitoa tai 2000-luvun voitontahtoa. Molempi parempi!

Pelaajat:
Miina Mäkelä
Krista Huhta-Aho
Laura Laine
Oona Ansamaa
Julia Saarinen
Leena Raittinen
Maija Kranni
Juulia Järvelin
Emilia Kangas
Ida Reunanen
Anna Rahomäki
Jenni Lampinen
Mona Santalahti
Elsa Keskinen
Henni Iloranta
Rianna Aakkula
Siiri Kankaanmäki
Ella Martikainen

Pekan Pelipojat

Mitä saat, kun yhdistät kolmasosan pappajoukkueen ikäjakaumasta, naisjoukkueen kauneuden sekä "kultaisen sukupolven" itsekehuman taidon? Saat Pekan Pelipojat. Osa -91 ikävuoden pelaajista aloittivat yhdessä pelaamisen noin 4-6-vuotiaina, vuosien varrella joukkoon liittyi myös muutaman vuoden nuorempia tai vanhempia pelaajia, joita lauantainakin nähdään edustamassa. Yhteiset pelit päättyivät A-juniori-ikäisenä SM-karsintasarjaan. Osa on jatkanut pelaamista erinäisissä joukkueissa, osa taas ei, mutta kenenpä näin nuoren kollin selkärangasta olisi unohtunut pallonkäsittely- ja maalintekotaito muutamassa vuodessa?

Pelaajat:
Joonas Helén
Eetu Erkamo
Juuso Mutikainen
Erkka-Pekka Koukkula
Miiro Maunula
Aleksi Aronen
Valtteri Raittinen
Jari-Matti Lempinen
Tatu Heikkilä
Jan-Erik Forsström
Otto-Samuli Salmijärvi
Henri Suominen
Timo Lehtonen
Kimmo Huostila


Turvan pelit käynnissä kahdella kentällä (poikittain), peliaika 25min. Välissä 10min tauko.

Aikataulu

Kenttä 1
Klo 12.25 Sesu All Stars vs LaVe Naiset
Klo 13.00 LaVe Naiset vs Pekan Pelipojat
Klo 13.35 Pekan Pelipojat vs Sesu All Stars

Kenttä 2
Klo 12.25 Pekan Pelipojat vs LaVe Papat
Klo 13.00 LaVe Papat vs Sesu All Stars
Klo 13.35 LaVe Naiset vs LaVe Papat