Huima jalkapallokesä takana!

10.08.2021

Lammin Vedon kesäfutiskoulussa pelattiin tänäkin vuonna mahtavia pelejä. Kesäkuun alussa käynnistynyt 5-7-vuotiaiden lasten futiskoulu kokoontui koko kesän joka sunnuntai Turvan kentällä Lammilla. Ohjaajina toimivat seuran yläkoulu- ja lukioikäiset nuoret. Myös seuran valmentajat olivat viikoittain mukana vuorollaan seuraamassa pelaamista.

Kesän aikana jalkapallon saloihin ja kavereihin ehti tutustua n. 40 tyttöä ja poikaa Lammilta, Tuuloksesta, Hämeenlinnasta, Riihimäeltä, Hämeenkoskelta, Helsingistä ja Padasjoelta.

Pääpaino futiskoulussa on pallon kanssa liikkumisessa, ryhmässä toimimisessa ja hauskanpidossa. Nuoret vetäjät suunnittelivat ja vetivät jokaisen harjoituskerran itsenäisesti, todella hienolla tiimityöllä toteuttaen yhteisiä suunnitelmia lasten kanssa. Oli mukava nähdä, kuinka seuran nuoret osaavat toimia lasten kanssa ja innostaa heitä pelaamiseen. Iso kiitos tänä vuonna mukana olleille: Elsa Keskinen, Milla Koskinen, Matilda Korju, Ilmo Miettunen, Vilma Koskinen, Iita Kettunen, Jonna Tauru, Henni Iloranta, Mona Santalahti ja Alpo Miettunen! Sääkin suosi meitä, kesän aikana ei tarvinnut kertaakaan futiskoulua perua sateen takia, vaan aina auringonmollukka oli paikalla!

Viimeisenä sunnuntaina 8.8.2021 alkuhippojen, lajiharjoittelun ja loppupelin jälkeen kaikille osallistujille jaettiin todistukset ja mitalit sekä päätöstapahtuman kunniaksi kioskiemäntämme Kirsi Mäkisen keittämät kahvit sekä munkit mehulla. Todistuksia oli jakamassa PT10 valmentaja Janne Santalahti ja kuvaukset hoituivat näppärästi PT8 valmentaja Henri Hilanderin toimesta.

Jatkoryhmä 5-7-vuotiaille lapsille on suunnitteilla, joko loppukesäksi ulkokentälle tai vielä sisällä futsalin parissa jatkaen. Ryhmä toteutuu, kun riittävä määrä (3-4) aikuisia lähtee vetäjiksi. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä 15.8. mennessä puheenjohtaja Kati Koskinen puh. 050 524 2657.