Johtokunnan järjestäytymiskokous 11.1.2019

11.01.2019

Lammin Vedon johtokunta järjestäytyi vuodeksi 2019 perjantaina 11.1. yli kolmetuntiseksi venyneessä kokouksessaan seuraavasti:

Puheenjohtaja: Harri Majuri
Varapuheenjohtaja: Pasi Lehtonen
Sihteeri: Sakari Miettunen
Taloudenhoitaja: Jari Ansamaa

Lisäksi seuran tiedotustehtävistä ovat vastuussa Kimmo Kopra ja Anniina Mäki, varustetilauksista Kati Koskinen ja valmennusvastaavan tehtävät hoitaa Juha Tamsi. Johtokunnassa ovat mukana näiden henkilöiden lisäksi Eveliina Tiilola, Janne Santalahti ja Kari-Pekka Lampinen.

Perjantain kokouksessa pohdittiin muun muassa tulevan kauden joukkueita ja joukkueiden vastuuhenkilöitä, seuran varainkeruuta ja käytiin läpi seuran uudet säännöt. Muutama apuvalmentaja ja joukkueenjohtaja puuttuisi, että saadaan kaikki juniorijoukkueet käyntiin tulevaksi kesäksi! Lisätietoja tehtävistä voi kysyä puheenjohtajalta p. 050 407 6262.

Jos joukkueiden toimihenkilöihin saadaan sopivasti lisäyksiä, tulevana kesänä Lammin Vedossa pelaavat seuraavat joukkueet: edustus, KPR, KKI-45, T18, P12, P10, P8 ja Spessut.

Lavessa on valmisteltu loppuvuonna 2018 uusia sääntöjä, joiden vuoksi seura järjestää ylimääräisen seuran kokouksen 11.2. klo 17.30 Turvan talon yhdistystilassa. Kokouksessa käydään läpi seuran uudet säännöt. Toinen seuran ylimääräinen kokous on 11.3. klo 18 samassa paikassa. Uusien sääntöjen hyväksyminen vaatii kaksi ylimääräistä kokousta 30 päivän välein. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita näihin kokouksiin.