Kauden 2020 palkitut

26.11.2020

Koronaepidemiatilanteen vuoksi seuran johtokunta teki jo elokuun alkupuolella päätöksen olla järjestämättä perinteistä seuran isoa yhteistä päättäjäistapahtumaa, joten palkintojenjako ja kauden päätös juhlittiin joukkueittain. Tavoitteena oli myös vahvistaa joukkuehenkeä sekä mahdollistaa korona-aikaankin kivaa tekemistä yhdessä kesäkauden päätteeksi. Joukkueet ideoivat itse seuran antaman määrärahan tuella erilaisia päättäjäisiä multigolfin ja norsupallon peluusta saunailtaan ja päälle maittavat pizzat taikka hampurilaiset. Samoin seuran kauden aikana pelinohjaajina ja kesäfutisvetäjinä olleet nuoret vietiin seuran puolesta syömään kauden päätteeksi.

Seura jakaa vuosittain parhaiden pelaajien kiertopalkinnot ja tänä vuonna pokaalien saajat olivat:
Miehet: Kalle Reunanen
Naiset: Mona Santalahti
Juniorit: Pate Möhköi (PT11 ja PT13)
Futsal miehet: Joonas Ansamaa
KKI-45 Kultainen kenkä: Janne Santalahti

KPR palkitsi Santtu Pyhälän, Miikka Häkkisen ja Momo Milosevicin ja joukkue antoi lisäksi erikoismaininnan hyvin tehdyistä otteluvideoinneista Rori ja Rianna Aakkulalle. Kauden päätteeksi nuoremmat juniorijoukkueet (F, E-D ikäluokat) jakoivat kaikille pelaajille mitalit kauden uurastuksesta ja vanhemmissa (C-ja vanhemmat ikäluokat) jaettiin palkinnot ansioituneille seuraavasti:

Naiset:
Vuoden ääni: Valmentaja Mika Aakkula (missä ääni, siellä peli!)
Lujapotkuinen taistelija & aktiivinen pelaaja: Jonna Tauru
Luotettava, varma pelaaja: Henni Iloranta
Uuden edessä, tuore kasvo kentällä: Suvi Kuusisto

T15:

Pelaajien oma valinta, kiva joukkuepelaaja: Ei huonoa päivää ja "mokatkin" vaan naurattaa, aina valmiina ja malttaa pelata myös muiden kautta: Mona Santalahti
Yllättäjä, aktiivinen, yllättää onnistumisillaan välillä itsensäkin: Hilda Iloranta
Puurtaja, ahkerin harkoissa kävijä, sinnikäs kentällä: Sonja Heikkilä

PT13:
Eelis: Noussut joukkueen johtajiin, ja ottanut oman roolin hienosti haltuun. Myös kehitystä hurjasti ja onnistumisia maalissa.
Oliver K: Luottopelaaja. Ei kentän näkyvimpiä, mutta sitäkin enemmän duunia. Varma pelaaja molempiin suuntiin.
Väinö O: Loppukaudesta varsinkin huima tasonnosto. Tekee kovasti töitä molempiin suuntiin. Periksiantamaton. Ja maalihanatkin auenneet.

Lisäksi PT13 antoi kunniamaininnat vahvalle luottopakille Mikolle, komean määrän maaleja tehneille Aarolle ja Oliver J. sekä reippaasti mukana olleille Sonjalle, Karoliinelle ja Hennille. PT13 valmentajan Juhan mukaan kenelle tahansa olisi voitu palkinto antaa, koska jokaisen on nähty kehittyneen eteenpäin ja joukkueessa on ollut hyvä yhteishenki kaikkien panoksesta.