Lammin Vedon seurareissu 2022 Turkuun FC Interin vieraaksi

21.10.2022

Paluu sunnuntaihin 16.10.22 ja tämän vuoden LaVe matkalle FC Interin vieraaksi FC Inter - SJK otteluun.
Lehdon liikenteen kaksikerroksinen bussi haki meitä Turvan talolta ja matkaan lähti 20 aikuista sekä 50 lasta ja nuorta. Energinen porukka oli kasassa!

Menomatka meni kuulumisia vaihtaen, päivän ohjelmaa kerrattaen, tulosveikkauksia keräten ja ihan vain rennosti ottaen. Tulosveikkauksessa oli rutkasti palkintoja ja mikäli FC Inter saisi ottelusta voiton, niin he nousisi Veikkausliigan 5. sijalle.

Matka meni nopeasti ja pääsimme stadionille aikataulun mukaisesti. Vastassa meitä oli InterActionin yhteisöllisyyden työntekijä Eero Lehtinen. Vastaanotto oli heti alusta asti tervetullut. Eero saattoi meidät Top Floor Loungeen, josta saisimmekin seurata koko porukan voimin ottelua samasta paikasta, joko sisätiloista tai ulkoa katsomosta.

 
Ennen kuin suuntasimme syömään stadionin ravintolan buffaan, oli aika jakaa LaVen tuliaiset FC Interille. Puheenjohtajamme Kati Koskinen oli askarrellut FC Interille kukkalogon ja se sai lahjan saajat sanattomaksi ja emme ihmettele, koska hienohan se oli, eikö vain? 

Kun mahat oli täynnä buffan hyvästä ruoasta, niin saimme Eeron kaveriksi vielä FC Interin urheilutoimenjohtajan Jani Meriläisen kertomaan laajemmin joukkueen kuulumisia ja vastaamaan kysymyksiin, joita meidän puolelta esitettiin monipuolisesti.

Jalkapallo on aina parasta paikan päällä ja sitten olikin aika katsoa ottelua. Monien tiukkojen tilanteiden jälkeen, ottelu päättyi FC Interille 1-0. Meidän porukan kannustukset olivat kohdallaan ja varsinkin nuoriso eli mukana koko ottelun ajan.
Pääsimme ottelun jälkeen esittelemään vielä tuomamme lahjan kentän puolelle ja samalla onnittelemaan henkilökohtaisesti LaVen vanhaa tuttua Petteri Forsellia hänen syntymäpäivän johdosta.

 
Kotimatkalla oli bussi täynnä tyytyväistä väkeä ja nuoriakaan ei haitannut myöhäinen kotiinpaluu, sillä olihan meillä ollut mukava päivä ja aamulla alkaisi syysloma!

Iso kiitos FC Inter Turku! Paljon kiitoksia Eero Lehtinen ja Jani Meriläinen! Kiitos Lehdon liikenne! Kiitos kaikille, jotka olivat reissussa mukana, meillä on hieno seura ja hienoa porukkaa.

https://interactions.fi/