Lammin Vedon vuosi 2018

28.12.2018

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika kiittää kuluneesta vuodesta. Kiitos pelaajat! Kiitos vanhemmat! Kiitos valmentajat ja muut toimihenkilöt! Kiitos sponsorit! Kiitos katsojat! Ja kiitos juuri sinulle, joka luet tätä nyt!


2018 oli seuralle tärkeä kehityksen askel, ja tuloksia tullaan näkemään seuraavina vuosina. Syksyllä aloitettu Parempi Veto 2020 -kehitysprojekti on näkynyt seuran jäsenille mm. palautekyselyn muodossa, mutta tulossa on esimerkiksi valmentajien koulutusta, seuran logon päivitys, muun ulkoasun yhtenäistäminen ja toimintasääntöjen uusiminen. Toimihenkilöissä on tällä hetkellä kasassa hyvä porukka, joka kehittää seuratoimintaa yhteistyössä eteenpäin. Mukaan mahtuu, jos kiinnostuit! Kehityspalaverit ovat vapaamuotoisia ja avoimia kaikille seuran kehittämisestä kiinnostuneille. Kysy lisää esimerkiksi seuran puheenjohtajalta Harri Majurilta (majuri.harri@gmail.com tai p. 050 407 6262).

Joukkueita oli tänä vuonna kymmenen. Uutena joukkueena Lavessa aloitti erityisryhmien joukkue, Lammin Spessut, joka oli jo ensimmäisenä kautenaan menestys. Spessut palkittiin Hämeenlinnan kaupungin Vammaisneuvoston toimesta Avaintekopalkinnolla joulukuussa 2018. Joukkueen perustaja ja valmentaja Heli Kivilaakso tsemppasi joukkuetta ja tulevaisuuden tavoitteena onkin SM-kisat. Menestystä tuli myös edustusjoukkueelle, kun he voittivat piirinmestaruuden. Joukkueessa oli vihdoin tällä kaudella kaikki palaset kohdillaan ja miehet pelasivat paremmin kuin olisi kukaan uskonut. Kova työ palkittiin mestaruudella ja ensi kaudella miehet pelaavat Tampereen piirin Nelosessa. Valmistautuminen tulevaan kauteen on jo aloitettu.

Myös P9-joukkue oli uusi tulokas Lavessa kuluneena vuonna. Pojat pelasivat huikealla innokkuudella ja pärjäsivät sarjassaan erinomaisesti. Kolmantena uutena joukkueena seurassa pelasi Padasjoen Yrityksen (PadY) kanssa yhteistyössä perustettu joukkue 15-vuotiaille pojille, joka kantoi nimeä PaLa. Lisäksi seurassa pelasi P11, P13, T13 ja T15 -joukkueet. Myös T13 oli seuralle uusi joukkue, joka keskittyi harjoitteluun eikä vielä tänä vuonna osallistunut viralliseen sarjaan. Unohtamatta seuran aikuisjoukkueita, KKI-45 eli pappoja ja KPR eli kakkosjoukkuetta. Papat pelasivat itsensä jo toista kertaa peräkkäin sarjansa pronssisijalle.

Kesä-elokuussa järjestetty futiskoulu toteutettiin yhteistyössä POP-pankin kanssa ja kesäsunnuntaisin Turvan kentällä juoksi noin 50 lasta, jotka olivat iältään noin 5-8-vuotiaita. Futiskoulun päätavoitteena on opetella pallon kanssa toimimista sekä yhteistyötä muiden lasten kanssa. Lisäksi futiskoulun kautta on hyvä mahdollisuus koota seuraavalle kaudelle uusi joukkue vanhimmista futiskoululaisista.

Syyskokouksessa marraskuun lopulla valittiin seuran johtokuntaan uusia jäseniä ja palkittiin vanhoja. Johtokunnasta sivuun astuvat Mika Aakkula ja Jari Ansamaa palkittiin pitkästä johtokuntaurasta seuran kunniajäsenyydellä. Uusina aloittivat Eveliina Tiilola ja Kari-Pekka Lampinen. Lisäksi johtokunnassa jatkavat puheenjohtaja Harri Majuri, Pasi Lehtonen, Kimmo Kopra, Kati Koskinen, Sakari Miettunen, Anniina Mäki, Juha Tamsi ja Janne Santalahti. Seuran johtokunta järjestäytyy tammikuussa vuoden ensimmäisessä kokouksessaan.


Lammin Veto liikutti vuonna 2018 yhteensä noin 150 pelaajaa. Lisäksi seuran toiminnassa oli mukana noin 30 toimihenkilöä. Hyvät luvut näin pienellä paikkakunnalla, kiitos teille! Tulevana vuonna 2019 Lammin Veto juhlii 40-vuotista historiaansa. Juhlavuodesta tiedotetaan lisää alkuvuodesta!

Menestystä vuodelle 2019!