POP-futiskoulun päättäjäiset 18.8.2019

18.08.2019

Sunnuntaina 18.8. upeassa loppukesän säässä pelailtiin viimeisen kerran 2019 POP-Futista. Kesän aikana POP-pankin tukemassa pallokoulussa on käynyt viikottain joka sunnuntai vajaa 60 4-8-vuotiasta innokasta pelaajatyttöä ja -poikaa, sekä keskiviikkovuorolla tyttöjen PoP-pallokoulussa noin 10 isompaa tyttöä harjoittelemassa pallonkäsittely-, joukkue-, koordinaatio- ja liikuntataitoja. Tänä vuonna poppipelaajissa oli huomattavan suuri määrä nuoria 4-5 vuotiaita ja oli hieno nähdä heidän ja isompienkin kehittymistä ja iloa kauden aikana. Pelaajille kasvoi rohkeutta vanhempien tukemana tulla kentälle ja ryhmään mukaan.

Päättäjäiset aloitettiin vauhdikkailla peleillä, jonka aikana vanhemmille tarjottiin rauhallinen kahvi- ja munkkihetki. Pelien jälkeen siirryttiin pelaajien ryhmäkuvauksiin ja sitten jo maistuikin lapsille munkit ja mehut. Suupielet sokerissa, silmät loistaen pelaajat järjestäytyivät palkintopöydän eteen, josta LaVen puheenjohtaja Harri Majuri jakoi kaikille osallistuneille kultaiset mitalit ja todistukset ja sitten vielä vetäjien kanssa ylä"femmat"! Aivan mahtavia lapsia, upeita tunteita ja korviin asti ylettyviä hymyjä!

Kiitos pelaajat, vanhemmat, POP-pankki, kioskintäti Anniina Mäki, vetäjät Jussi Viitanen, Henkka Hilander, Kari-Pekka Lampinen, Saana Sarvi, Harri Majuri, Jonna Tauru, Henni Iloranta, Mona Santalahti, Venla Sarvi, Elsa Keskinen, Iita Kettunen ja Salla Konttajärvi! Syksyllä jatketaan sisävuorolla ja ensi kesänä taas heti kesäkuun alussa PoP-futiksella, nähdään pallon parissa!