Toukokuun vaihtuessa kesään

26.05.2019

Edustus aloitti kautensa menestyksekkäästi kahden pelin voitolla, kun toukokuun aikana kaatuivat LeKi-Futis ja Tervakosken Pato. Harmillisesti sekä kolmas että neljäs peli ovat päättyneet vastustajan voittoon, viimeksi lauantaina Kangasalalla KaVoa vastaan lukemin 3-2. Helatorstaina 30.5. klo 18.00 päästään vihdoin nauttimaan Nelosen vauhdista Turvan kentällä, kun joukkue kohtaa Sääksmäeltä saapuvan Sopun.

Papat pääsivät aloittamaan pelinsä Turengin vierailulla 14.5., josta haettiin voitto JanPasta lukemin 6-3. Kotona Untulassa tiistaina 21.5. Ylöjärven Ilveksen kanssa päädyttiin sen sijaan tasapeliin 1-1. Torstaina 23.5. Turvalla nähtiin vauhdikas ja fyysinen harjoitusottelu T14-18 vs. Papat. Ensimmäisen puoliajan tytöt hieman ihmettelivät uutta vastustajaa ja pappojen maalitykki Ari vei joukkueensa tauolle kahden maalin johdossa. Toisella puoliajalla vauhti kiihtyi ja varsinkin pappojen vaihdot lyhenivät selvästi, jolloin tytöt kävivät kimppuun kuin herhiläiset. Peli päättyi kokemuksen kautta pappojen voittoon 5-3. Revanssia odotellessa!

KPR:n alkukausi on alkanut taisteluntahtoisesti. Kaksi viikkoa sitten FC Rellu kävi Padasjoella hakemassa pisteet kotiin 2-3 voitolla, mutta viime viikolla Tampereella KPR:n peli sujui jo paremmin ja joukkue taisteli itsensä tasapeliin 2-2 NePa/Talenttia vastaan. Tänään sunnuntaina 26.5. klo 18 nähdään kuinka peli sujuu kotikentällä kun Turvalla vastaan astelee niin ikään tamperelainen ACE/2.

T15 on ollut hakemassa voittoa jo kolmessa pelissä, mutta valitettavasti pisteet ovat jääneet toistaiseksi vastustajien taskuihin. Joukkueella on ollut nähtävissä vahvaa pelillistä kehittymistä joka pelikerralla. Uutta yritystä tiedossa Untulan kentällä tiistaina 4.6. klo 19.

P/T12 on ollut seuran aktiivisin joukkue alkukaudesta, pelejä takana jo viisi kappaletta. Maanantaina 20.5. Untulassa nähtiin oikeaa maali-iloittelua joukkueen voittaessa Tervakosken Padon lukemin 13-1 runsaslukuisen yleisön edessä. Keskiviikkona Parolassa joukkue sai pelin pyörimään, kuten oli suunniteltu, mutta pallo pomppi paremmin vihreäpaitaisilla, ja ParVi vei voiton lukemin 5-2. Helatorstaina P/T12 lähtee testaamaan miten peli kulkee Forssassa.

P/T10 pelasi torstaina kauden toisen turnauksensa Viialassa ja joukkueella oli tullessa takataskussa neljästä pelistä neljä voittoa. Voitonhymyssä on hyvä lähteä seuraavaan turnaukseen, joka pelataan Iittalassa perjantaina 7.6.

P/T8 kävi niin ikään torstaina vierasturnauksessa. Sääksjärvellä peli kulki ja joukkue voitti kolme peliä neljästä. Omaan maaliin pääsi vain kolme läpi. Joukkueen kotiturnaus pelataan Untulassa torstaina 6.6., jolloin pallo liikkuu ensimmäisen kerran klo 17.30.

Muistutuksena, että tasan viikon päästä alkaa POP-Futiskoulu, katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet: https://www.lamminveto.fi/pop-futiskoulu/

Muista seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa! Instagramin puolelta löydät myös @lavemiehet ja @lavekpr.