Vuoden 2021 vapaaehtoistoiminta

19.02.2022

Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkosto palkitsi seitsemännen kerran vuoden vapaaehtoistoiminnan muodon Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan seudulla. Paikallisista toimijoista, vaikuttajista sekä yksityishenkilöistä koottu tuomaristo valitsi yleisön ehdotusten joukosta palkittavaksi Lammin Vedon. 

Vuoden 2021 Vapaaehtoistoiminnan muodoksi on valittu Lammin Veto!

Aiempina vuosina tunnustuksen ovat saaneet Suomen Punaisen Ristin Hauhon osaston vapaaehtoistoiminta, Luetaan yhdessä -toiminta, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan yhdistyksen vertaisryhmät, VIKTO ry, Hämeenlinnan seudun omaishoitajat ja läheiset ry sekä viimeisimpänä Akuutti Arkiapu -toiminta. 

Tunnustuksen kävi noutamassa seuran kunniapuheenjohtaja Risto Saarinen (kuvassa) perjantaina 18.2. Järjestöpäivässä. Seuran nykyinen puheenjohtaja Kati Koskinen kommentoi upeaa tunnustusta seuraavasti: "Kiitos itseni ja kaikkien puolesta. Vaikka joskus miettii hankalien asioiden edessä tai kiireessä, että mitä tästä taas tulee ja vaikka tämä ei ole maailman tärkein asia, niin toivon, että tämä olisi arjessa iloa tuottavaa ja ajankäytöstä huolimatta löytyisi kaikille se ilonpilkahdus olla mukana, tavalla tai toisella. Ennen, nyt ja tulevaisuudessa "

Lammin Veto kiittää!