Edustusjoukkue

Nelosen haastaja

Edustus lähtee kauteen 2022 melko vakaista lähtökohdista. Pitkään yhdessä pysynyt runko on tuonut rutiinia ja voidaankin sanoa, että edustus on vakiinnuttanut paikkansa Nelosen vakiosuorittajana. Uudetkin pelimiehet olisivat tietysti aina tervetulleita, sillä paikoitellen on jouduttu operoimaan melko ohuella kokoonpanolla. Jonkin verran uusia pelaajia nähtiinkin vime kaudella. Esimerkiksi keskikentän maestro Miikka Juven sopi porukkaan hyvin ja oli lopulta yksi kauden tärkeimmistä pelaajista.

Kausi 2021 sujui varsin vaihtelevissa merkeissä mutta kaiken kaikkiaan meni positiivisen puolelle. Kauden ensimmäinen puolisko sujui hyvin ja toi paikan ylempään loppusarjaan. Sarjataulukossa alapuolelle jääneet joukkueet voitettiin hyvällä prosentilla ja peli oli yllättävänkin hyvin uomissaan ainakin harjoitusmääriin nähden. Kolmoseen nousuun ei kuitenkaan ollut juuri realistisia mahdollisuuksia, joten loppukausi pelailtiin melko panoksettomissa merkeissä. Sarjan kärkijoukkueiden kiusaaminen jäi lopulta ajatuksen tasolle ja sijoitus ylempään keskikastiin oli luontaista jatkumoa edelliskausiin.

Kunhan vain kausi 2022 saadaan potkaistua käyntiin, toivotamme kaikki tervetulleiksi sankoin joukoin seuraamaan edustuksen otteita Turvan kotilinnakkeelle! 


Päävalmentaja Pasi Lehtonen - pasilehtonen84@gmail.com - 050 3750716

Valmentaja Vesa Karjalainen - vesa.karjalainen@kktavastia.fi - 040 768 5865

Joukkueenjohtaja Harri Majuri- majuri.harri(at)gmail.com - 050 407 6262


Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta