Edustusjoukkue

Nelosen haastaja

Edustus lähtee kolmanteen Nelosen kauteen melko stabiileista ja odottavaisista lähtökohdista. Pelaajistossa ei ole juuri tapahtunut muutoksia muutamaa kysymysmerkkiä lukuun ottamatta. Jussi Viitasen eläköityminen jättää aukon takalinjoille, mutta yksi paluumuuttajakin saatiin, kun Santeri Saarinen nähdään jälleen LaVen riveissä muutaman vuoden tauon jälkeen. Lisäksi polvensa kuntouttaneelta Harri Majurilta odotetaan ensimmäistä ehjää kautta hetkeen. Kausi 2020 jäi koronan varjossa hieman tyngäksi, sillä sarja oli vain yksinkertainen eli puolet lyhyempi kuin normaalisti. Koronahässäkkä tulee mitä luultavammin lyhentämään myös kautta 2021 ja tätä kirjoittaessa kesän otteluohjelma on vielä hiukan hämärän peitossa.

Edellinen kausi sujui loppujen lopuksi melko positiivisissa merkeissä. Sarjapaikan puolesta ei tarvinnut jännittää, mutta kärkisijojen saavuttaminen olisi vaatinut muutaman tasurin ja tappion kääntämistä voitoksi. Lyhyessä sarjassa jokaisella pelillä on merkitystä ja yksittäisillä otteluilla voi olla paljonkin vaikutusta sarjataulukkoon. Sama pätee luultavasti myös tällä kaudella. LaVella onkin kaikki edellytykset havitella sarjan kärkipaikkoja, kunhan vain edelliskautta vaivanneet muutamat ohipelit vältetään ja pelihuumori löytyy heti alusta alkaen. LaVen pelillinen identiteetti onkin jo vahvasti iskostunut tähän pitkään yhdessä pysyneeseen ryhmään, vaikka uudetkin pelimiehet olisivat tietysti aina tervetulleita. 

Kunhan kausi saadaan potkaistua käyntiin, toivotamme kaikki tervetulleiksi sankoin joukoin seuraamaan edustuksen otteita Turvan kotilinnakkeelle!


Päävalmentaja Pasi Lehtonen - pasilehtonen84@gmail.com - 050 3750716

Valmentaja Vesa Karjalainen - vesa.karjalainen@kktavastia.fi - 040 768 5865

Joukkueenjohtaja Harri Majuri- majuri.harri(at)gmail.com - 050 407 6262


Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta