Kalevala Park Rangers

LaVe KPRn neljäs kausi pyörähtää pian käyntiin. Pikkuhiljaa sekä joukkueemme että pelaajamme ovat kasvaneet varteenotettavaksi tekijäksi omassa sarjassamme. Kuten tarkoituskin on siirtyi muutama pelaaja edustuksen riveihin täksi kesäksi. Aktiivinen rekrytointi ja joukkuen ilmeisen hyvä maine sai paikat kuitenkin nopeasti täytettyä. 7-divisioonan ensimmäinen lohko on tänä vuonna kivenkova. 2 putoajaa 6-divisioonasta ja kaikki viime vuoden 7-div. lohkokakkoset päätyivät tähän lohkoon joten tiukkoja pelejä ja ristiinpelaamista varmasti edessä. 

Edellisien vuosien tapaan joukkueemme pyrkii tarjoamaan vauhdikasta ja loppuun asti taistelevaa jalkapalloa. Kaikki tämä kumpuaa hyvästä yhteishengestä ja rakkaudesta lajiin.Kuten edellisinäkin vuosina vauhtia kauteen haettiin perinteisellä KPR reissulla, joka tänä vuonna tehtiin huhtikuussa 8 hengen voimin Lissaboniin Benfica- Setubal peliin. Kysymättäkin on selvää, että kivaa oli! 

Joukkueemme harjoittelee sunnuntaisin Turvalla 18.00-19.30 kunhan nurmi taas aukeaa. Harjoituksiimme ovat kaikki tervetulleita.


Joukkueenjohtaja Mika Aakkula - mineen.aakkula@pp.inet.fi - 050 5623242


Palloliiton sivut - LaVe KPR

Kotipelien aikataulut löydät sivujen yläpalkin Pelit-osiosta