Kalevala Park Rangers

Kalevala Park Rangers - kausi 2021


Kuudes kautemme joukkueena ja toinen kautemme Palloliiton läntisen piirin 6. divisionassa alkaa hieman sekavissa merkeissä kuten varmasti kaikilla muillakin joukkueilla. Koronarajoitukset keskeyttivät futsal-kauden jo varhaisessa vaiheessa ja näin perinteinen talven valmistautuminen kesän sarjoihin puuttuu tänä vuonna. Kauteen valmistautuminen onkin jäänyt pitkälti jokaisen oman ahkeruuden varaan. 

Pari viikkoa ennen kauden alkua tulee olemaan hektisiä, jotta edes jonkilainen pelikunto saadaan aikaan. Positiivista on ollut vähäinen vaihtuvuus joukkueessamme, joten toivotaan, että kokemuksesta saadaan irti se mikä valmistautumisessa on menetetty. Nuoret kaverit tuuppivat veteraaneja eteenpäin ja uusia vastuunkantajia löytynee tänäkin vuonna. Turvalla onkin luvassa tänäkin vuonna vauhtia ja värikkäitä tilanteita. 

Toivottavasti edellisten vuosien tapaan yleisö löytää taas tiensä Turvan katsomoon. Katsojien määrässä olemmekin 6. divisioonan eliittiä. Tänä vuonna etenemme motolla " Yritteliäästi ja Yksilöllisesti Yhteistyössä". Tavoitteenamme on nauttia jalkapallosta, hyvistä peleistä ja hyvästä seurasta - ilon kautta.

 Joukkueenjohtaja Mika Aakkula - mineen.aakkula@pp.inet.fi - 050 5623242