Kalevala Park Rangers

Kalevala Park Rangers - kausi 2024

LaVe KPR on tänä kesänä uusien haasteiden edessä viimevuotisen sarjavoittonsa jälkeen. KPR:n yhdeksäs kesä pelataan Läntisen piirin kivikovassa Vitosessa. Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa mutta muutama pelaaja joutuu jättämään tämän kauden väliin pahojen loukkaantumisten vuoksi. On kuitenkin ollut ilo huomata, että joukkueesseen on ollut runsaasti kiinnostusta tulla pelaamaan. Muutama hyvä vahvistus onkin jo liittynyt joukkoomme, lisäksi joukkueen sisältä on ilmaantunut innostusta valmentamiseen niin harjoitusohjelmaankin on saatu uusia tuulia

Ensi kesän tavoiteena on jatkaa hyviä otteita varsinkin Turvan nurmella josta viime vuonna tuli pelkkiä voittoja. Viime vuonna myös pelimme otti ison harppauksen eteenpäin osin onnistuneiden pelaajahankintojen osin aktiivisen harjoittelun tuloksena. Tavoitteenamme onkin lähinnä kehittää peliämme ja pelaajiamme sekä taistella pisteistä joka pelissä - siinä meillä on aina ollut tukena sarjan paras kotiyleisö.

Kauden alkuun on valmistauduttu parilla harjoitusottelulla ja kahdella Suomen cupin pelillä. Osa pelaajista on myös ollut aktiivisesti mukana futsalin parissa. Lisäksi tietysti perinteinen KPR reissu, jonka tiimoilla tänä vuonna käytiin helmikuussa Madridissa Realin vieraina.

Kaiken kaikkiaan jalkapallo on hauskaa, kun sen oikein oivaltaa. Tervetuloa kaikki seuraamaan pelejämme, teidän kannustuksenne on se 12 pelaajamme!

SEMPER AFFECTU - AINA TUNTEELLA

- Mika AakkulaJoukkueenjohtaja Mika Aakkula - mineen.aakkula@pp.inet.fi - 050 5623242