Kalevala Park Rangers

Kalevala Park Rangers - kausi 2022


LaVe KPR aloittelee 7. kauttaan tänä vuonna harvinaisen aikaiseen keväällä. Viime syksynä joukkue jäi tasapisteisiin sarjanousijan kanssa, mutta silti rannalle noususta 5-divisioonaan. Tämä harmitus ja uusien haasteiden halu poiki idean osallistua uusittuun Suomen cupiin. Näin saamme syksyn turhautumisen purettua jo alkukeväästä cupissa. Arpa valitsi meille ensimmäisen kierroksen vastustajaksi Lauttakylän Lujan Huittisista. Kolleegan Rauman ja Porin alueen 6-divisioonasta. Vierailemme siis alkukeväästä aivan uudella kentällä. Suomen cupissahan on jälleen tänä vuonna mahdollisuus kohdata suuria jalkapallojättiläisiä ja aivan uusia tuttavuuksia.


Joukkueemme on pysynyt suhtellisen hyvin kasassa viime vuodesta. Muutamia uusia pelaajia olemme saaneet houkuteltua mukaan ja muutaman tie on joukkueessamme tältä erää päättynyt. Korona on jälleen häirinnyt kauteen valmistumista ja futsal-kausikin on taas tauolla. Joukkueemme luottaa kuitenkin edelleen nuoruuden kokemattomuuteen ja kokemuksen kankeuteen. Olenkin varma, että kun pelit taas alkavat, olemme valmiina. Joukkueemme realistisena tavoitteena on unelmoida isosti.


Tervetuloa taas Turvalle - 6.divisioonan ylivoimaisesti paras kotiyleisö - viihtymään kanssamme. Unelmat ovat pieniä hetkiä tulevaisuudessa - jalkapallossakin,

 Joukkueenjohtaja Mika Aakkula - mineen.aakkula@pp.inet.fi - 050 5623242